Fostul presedinte american Bill Clinton primeste intre 100.000 si 350.000 de dolari pentru fiecare discurs pe care il rosteste, arata declaratia de avere a sotiei sale, fosta Prima Doamna Hillary Clinton, depusa miercuri in Senatul SUA, transmite AFP
Fostul presedinte american Bill Clinton primeste intre 100.000 si 350.000 de dolari pentru fiecare discurs pe care il rosteste, arata declaratia de avere a sotiei sale, fosta Prima Doamna Hillary Clinton, depusa miercuri in Senatul SUA, transmite AFP. Potrivit documentului citat, talentul oratoric i-a adus pina acum fostului lider de la Casa Alba 7,5 milioane de dolari in 2005. Declaratia de avere depusa miercuri de Hillary Clinton, in prezent senator de New York, arata ca cei doi soti detin un cont bancar cu o valoare intre 5 si 25 de milioane de dolari, plus un fond cu aceeasi valoare care nu se afla in administrarea lor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.