Potrivit site-ului Spiegel, Ossama ben Laden nu rateaza nici un meci al Arabiei Saudite, tara sa de bastina, de la Cupa Mondiala. Nationala Saudita mai are de disputat doua meciuri in Grupa H, dar sansele de calificare in fazele superioare ale compe

Potrivit site-ului Spiegel, Ossama ben Laden nu rateaza nici un meci al Arabiei Saudite, tara sa de bastina, de la Cupa Mondiala. Nationala Saudita mai are de disputat doua meciuri in Grupa H, dar sansele de calificare in fazele superioare ale competitiei din Germania sunt reduse.
Autorii articolului se bazeaza pe mai multe marturii potrivit carora Ossama este un microbist inrait, el fiind prezent de mai multe ori in tribunele Stadionului Highbury, pentru a o sustine pe Arsenal, inainte de a fi nevoit sa se ascunda in munti.

O problema inedita pentru cei care masoara audienta competitiei din Germania a fost ridicata de site-ul Spiegel, care a avansat ideea ca temutul terorist Ossama ben Laden nu pierde nici un meci al Arabiei Saudite de la Cupa Mondiala.

Potrivit site-ului Spiegel, care se bazeaza pe mai multe lucrari publicate despre Ossama ben Laden, cel mai cautat terorist al lumii este un microbist inrait, care obisnuia sa se duca frecvent pe stadioane inainte de a se retrage in ascunzatoarea sa din munti. Printre altii, site-ul il citeaza pe Adam Robinson, autorul unei carti despre Ossama, care sustine ca teroristul a incurajat-o de mai multe ori pe Arsenal, chiar pe Stadionul Highbury, din Londra. „Poate ca vi se face pielea gaina cand realizati ca pe scaunul de langa dumneavoastra statea chiar Ossama ben Laden, dar trebuie sa nu pierdeti din vedere aspectul pozitiv al acestui fapt: stadionul pe care va aflati nu poate fi tinta unui atac terorist“, scriu cei de la Spiegel. Ca o concluzie logica, este avansata ideea ca „barbosul“ nu rateaza nici un meci al tarii sale, Arabia Saudita, de la Cupa Mondiala. Probabil ca Ossama ben Laden a fost foarte dezamagit, miercuri seara, de golul primit de echipa sa in ultimul minut al partidei cu Tunisia (scor 2-2).

Polonezii au incercat sa intre cu cutite in stadion
Ziua a 5-a a Cupei Mondiale a adus cele mai sangeroase confruntari intre suporterii a doua echipe. Daca, pana atunci, croatii statusera la bere cu brazilienii, iar francezii mancasera mici si carnati cu elvetienii, nemtii si polonezii au incins adevarate lupte de strada, fiind despartiti cu greu de politisti. Neutrii care au trecut prin centrul orasului Dortmund cu cateva ore inaintea startului meciului Germania - Polonia au fost nevoiti sa se refugieze in magazine pentru a nu cadea victime razboiului cu lanturi, bate si chiar cutite, pornit de cele doua grupuri de suporteri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.