Shiloh Nouvel, bebelusul in varsta de numai trei saptamani al actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, dicteaza deja ultimele tendinte in moda pentru copii, fetita facand furori cu hainele foarte moderne cu care a aparut pe coperta revistei People, inf
Shiloh Nouvel, bebelusul in varsta de numai trei saptamani al actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, dicteaza deja ultimele tendinte in moda pentru copii, fetita facand furori cu hainele foarte moderne cu care a aparut pe coperta revistei People, informeaza hollywood.com. Shiloh Nouvel Jolie-Pitt a purtat pentru sedinta foto un tricou din bumbac gri, stil vintage, inscriptionat cu cuvintele "The Pots & Pans Band", in valoare de 42 de dolari. Dupa ce editia revistei People care continea pozele celebrului bebelus a aparut la standurile de presa, magazinele cu articole pentru copii au fost invadate de parinti care au cerut copii ale tricoului, stocul epuizandu-se imediat de pe rafturi. Comerciantii au primit si nenumarate comenzi prin telefon si Internet. Tricoul este o creatie a designerului Kingsley Aarons, care a declarat ca a fost uimit ce impact a putut avea tricoul purtat de Shiloh in lumea modei pentru copii. Tricourile create de Aarons sunt purtate de foarte multi copii de celebritati, printre care cei ai lui Johnny Depp, Gwen Stefani, Heidi Klum si Slash de la Guns N'Roses. Aarons a declarat: "Brad si Angelina sunt categoric tipul nostru de clienti. Noua generatie de parinti tineri, nonconformisti, cauta pentru copiii lor tricouri pe care le-ar purta ei insisi." Aarons colaboreaza in prezent cu reprezentantii celebrului cuplu de actori pentru a produce tricouri care vor fi trimise copiilor africani in cadrul unei actiuni caritabile. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.