scoata cheltuiala.

Trandafirii si gerbera - cele mai cerute
Daca vreti sa cumparati flori si nu sunteti hotarati, puteti intreba vanzatorii, cei mai avizati, de altfel, in domeniu. "Nu se mai poarta garoafele sa le dai cadou", zice o
scoata cheltuiala.

Trandafirii si gerbera - cele mai cerute
Daca vreti sa cumparati flori si nu sunteti hotarati, puteti intreba vanzatorii, cei mai avizati, de altfel, in domeniu. "Nu se mai poarta garoafele sa le dai cadou", zice o florareasa. Acum, trandafirii si gerbera sunt la moda, dar merg si crinii. "Cu un buchet de cinci trandafiri ornati cu rochita miresei, nu te faci de ras", continua femeia.

In Obor, cel mai ieftin
In Piata Obor, un fir de trandafir costa 5 RON, crinul este 15 RON, iar un buchet de crizanteme olandeze ajunge la 15 RON. O coronita se gaseste aici la pretul de 10 RON, iar cel mai mult costa cea din crizanteme - 20 RON. In Piata Veteranilor, preturile sunt putin mai mari. Coronitele ajung la 25 RON, iar trandafirii sunt 6 sau 7 RON. Un buchet de gerbera este 11 RON.

In Piata Crangasi si Progresul, in jur de 30 RON o coronita
Pentru ca au adus marfa noua si deosebita, floraresele nu vor sa o dea "pe degeaba". Asa se face ca, in anumite zone, preturile sunt mai mari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.