Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, isi extinde reteaua teritoriala prin deschiderea unei noi sucursale amplasate in orasul Piatra Neamt. Noua sucursala va oferi clientilor, persoane fizice si juridice, intreaga gama de produ
Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, isi extinde reteaua teritoriala prin deschiderea unei noi sucursale amplasate in orasul Piatra Neamt. Noua sucursala va oferi clientilor, persoane fizice si juridice, intreaga gama de produse si servicii, de la conturi curente, operatiuni de trezorerie, facilitati de creditare, instrumente de economisire in lei, dolari sau euro, credite in lei, carduri de debit VISA si de credit Mastercard, servicii Western Union etc. De asemenea, dispune de un ghiseu de schimb valutar si de un bancomat.
Banca Romaneasca dispune in prezent de un capital social de peste 112 milioane euro si de o retea nationala formata din 48 de sucursale si agentii, urmand sa extinda numarul acestora la 95 pana in primul trimestru al anului 2007. In octombrie 2003, Grupul National Bank of Greece (NBG), a achizitionat pachetul majoritar la Banca Romaneasca, detinand in prezent 88,7 la suta din capitalul social al acesteia. (Rompres)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.