Dupa impresionanta victorie obtinuta ieri, argentinienii au devenit principalii favoriti la castigarea titlului mondial. Argentina si-a obtinut biletele pentru ""optimi"", alaturi de Germania, de Ecuador si de Anglia. Invinsi la un scor clasic de

Dupa impresionanta victorie obtinuta ieri, argentinienii au devenit principalii favoriti la castigarea titlului mondial.

Argentina si-a obtinut biletele pentru ""optimi"", alaturi de Germania, de Ecuador si de Anglia. Invinsi la un scor clasic de tenis, sarbii s-au umplut de penibil si vor pleca acasa.
RECITAL. Vedetele adevarate ale ""pumelor"" au administrat o corectie de pomina vedetelor expirate ale plavilor. ""Dubla"" lui Maxi Rodriguez si golul de manual al lui Cambiasso au realizat scorul de forfait pana la pauza, naucindu-si adversarul. In genunchi, sarbii au cedat si din punct de vedere nervos, Mateja Kezman fiind eliminat in minutul 65 pentru o iesire de prost gust. In inferioritate, sarbii au devenit carne de tun, iar Crespo, Tevez si copilul teribil, Messi, au mai perforat de trei ori poarta nefericitului Jevrici, lasat de izbeliste.
RECORD. Argentina a realizat si cea mai mare diferenta de scor inregistrata pana acum in cadrul unui turneu final unde alterneaza meciurile insipide, in care se inscrie greu, cu partidele spectaculoase.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.