Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma (foto) si-a terminat ieri declaratia de martor, pe care a avut-o de facut in fata procurorilor militari despre evenimentele din 13-15 iunie 1990. ""Am declarat impotriva lui Ion Iliescu!"", a
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma (foto) si-a terminat ieri declaratia de martor, pe care a avut-o de facut in fata procurorilor militari despre evenimentele din 13-15 iunie 1990.

""Am declarat impotriva lui Ion Iliescu!"", a spus Cozma, la iesirea din Parchet, subliniind ca il considera pe fostul sef al statului principalul vinovat in acest caz. Seful interimar al Sectiei Parchetelor Militare, generalul magistrat Dan Voinea, a afirmat, in aceasta saptamana, ca in dosarul mineriadei a€™90 ""vor fi arestari de rasunet"" si ca va fi finalizat curand. Saptamana viitoare vor fi audiati Virgil Magu-reanu si Voican-Voiculescu.
(Violeta Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.