in patrimoniul statului si lasate in paragina de diversii "ingrijitori", gradina de vara Herastrau pare acum ceva mai norocoasa, sub administrarea Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti. Municipalitatea a aprobat in acest an finantare
in patrimoniul statului si lasate in paragina de diversii "ingrijitori", gradina de vara Herastrau pare acum ceva mai norocoasa, sub administrarea Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti. Municipalitatea a aprobat in acest an finantarea integrala a unui proiect initiat de reprezentantii Teatrului "Tanase" privind demararea si sustinerea lucrarilor de reabilitare a amplasamentului din Herastrau. Astfel, aproximativ 2 milioane de euro, din bugetul statului, vor fi investite in "readucerea la viata a teatrului de vara", ne-a declarat Alexandru Arsinel, directorul Teatrului "Tanase". Mai mult, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat unda verde in primavara acestui an unei serii de achizitii in vederea modernizarii Teatrului Herastrau. Instalatii de iluminat tehnologic, aparaturi electro-acustice sau antiefractie, instrumente de avertizare incendii, un numar semnificativ de scaune pentru sala de spectacol sunt numai cateva dintre "produsele" pe care Primaria Capitalei "le va face cadou" teatrului de vara. "Am obtinut acordul inca de la fostul primar general, Traian Basescu (...), acum avem si finantarea pentru definitivarea lucrarilor", a explicat directorul Teatrului "Tanase".

Un gardulet fonic va proteja linistea din Muzeul Satului


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.