Campania de achizitii promisa de Gigi Becali dupa castigarea campionatului a fost deschisa cu Valentin Badea, adus de la FC Vaslui, si de Adrian Drida, venit de la Jiul. ACUZATII. Patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a fost nemultumit ca jucator
Campania de achizitii promisa de Gigi Becali dupa castigarea campionatului a fost deschisa cu Valentin Badea, adus de la FC Vaslui, si de Adrian Drida, venit de la Jiul.
ACUZATII. Patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a fost nemultumit ca jucatorul sau a primit la sfarsitul meciului cu Steaua programul individual de pregatire pe timpul vacantei, de la Cosmin Olaroiu. Porumboiu si-a acuzat mai multi jucatori de blat, spunand chiar ca se retrage de la echipa: ""Aproape toti jucatorii m-au tradat. Au jucat pe prime foarte mari, dar cred ca au primit mai mult din partea cealalta. Am fost deranjat de atitudinea lamentabila a jucatorilor, dar si mai deranjanta a fost atitudinea suporterilor, care s-au schimbat brusc in stelisti. Ma gandesc sa nu mai sprijin financiar echipa"".
LAUDE. Badea a fost laudat ieri de Ioan Sdrobis, tehnicianul care l-a descoperit. ""E un nebun in teren, are un talent nativ. Face lucruri imprevizibile cateodata, la care nu se asteapta nici colegii lui. Cea mai mare calitate a lui este ca isi asuma responsabilitatea. Cand toti se dau la o parte, el este cel care incearca sa rezolve meciul"", a spus Sdrobis. A doua achizitie a gruparii din Ghencea, mijlocasul Adrian Drida, a starnit rumoare spre sfarsitul campionatului, cand inaintea meciului cu Steaua a declarat ca isi doreste ca echipa din Ghencea sa castige campionatul. ""Plecarea lui Drida este o adevarata lovitura de imagine pentru Jiul, dar si un castig pentru jucator"", a spus presedintele Jiului, Ilie Balanescu. Cei doi se vor alatura lotului Stelei la 23 iunie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.