Viorel Moldovan a dat publicitatii un comunicat, in care isi exprima regretul pentru declaratiile facute miercuri la finalul meciului Jiul - Rapid Bucuresti, scor 1-0, din etapa a 30-a, ultima a Diviziei A. "Regret, asemeni multor iubitori de fotbal
Viorel Moldovan a dat publicitatii un comunicat, in care isi exprima regretul pentru declaratiile facute miercuri la finalul meciului Jiul - Rapid Bucuresti, scor 1-0, din etapa a 30-a, ultima a Diviziei A. "Regret, asemeni multor iubitori de fotbal, un final de campionat dominat de scandaluri. Regret, ca jucator al Rapidului, faptul ca echipa mea a ratat in ultima etapa titlul. Regret, ca fotbalist, evenimentele petrecute la Petrosani. Regret, ca om, ca nu mi-am putut stapani nervii. Regret, ca roman, faptul ca prin declaratiile mele am lezat, poate, mandria conationalilor", a precizat Moldovan in comunicatul citat. Atacantul de la Rapid a adaugat, in comunicat, ca ii este greu sa-si acorde circumstante atenuante pentru comportamentul sau. "De aceea nu pot decat sa revin asupra a ceea ce am zis, sa imi cer scuze si sa declar cu toata taria ca mi-as fi dorit mai mult ca oricine ca acele vorbe sa nu se faca vreodata auzite. Nu din partea mea, Viorel Moldovan, un jucator crescut in spiritul ardelean al respectarii valorilor morale si nationale. Nu din partea mea, fotbalistul care s-a mandrit intotdeauna cu selectiile si golurile la echipa nationala. Mi se pare frustrant sa imi ofer un final de cariera marcat de niste declaratii in care nu cred si sa fiu judecat doar pentru aceste lucruri. Imi pare rau si aproape ca sunt mai suparat pe mine decat pe cei care m-au determinat sa am aceste reactii necontrolate", se arata in comunicat, care este semnat "Viorel Moldovan, fotbalist roman". Dupa meciul de miercuri, de la Petrosani, Moldovan a lasat sa se inteleaga ca se gandeste sa puna punct carierei de jucator dupa evenimentele din timpul partidei cu Jiul, in care arbitrul Anton Helesteanu a eliminat cinci fotbalisti giulesteni, oprind meciul in minutul 76. "Traim intr-o tara de hoti, unde fiecare fura dupa bunul plac. Nu se poate asa ceva. Am fost furati pe fata de un Helesteanu care a stricat tot meciul. Traim in tara lui Papura Voda si ne meritam soarta. Ce mai conteaza in jegul asta de tara? Este un sfarsit de campionat jegos si dezgustator din punctul meu de vedere. M-a ajutat foarte mult acest meci sa iau o decizie in ceea ce priveste cariera mea", a spus miercuri Moldovan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.