Consilierul prezidential, Adriana Saftoiu ne-a dat asigurari ca nu are nici cea mai mica intentie sa devina vecina presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu. Intr-o discutie telefonica pe care ZIUA a avut-o cu purtatorul de cuvant al Presedintiei, Ad
Consilierul prezidential, Adriana Saftoiu ne-a dat asigurari ca nu are nici cea mai mica intentie sa devina vecina presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu. Intr-o discutie telefonica pe care ZIUA a avut-o cu purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu, aceasta a declarat: "Nu m-am gandit si nu ma gandesc sa ma mut. Am o locuinta foarte frumoasa, un apartament de 98 de metri patrati, in care ne simtim foarte bine. In aceste conditii, suportul legal pentru solicitarea unei alte locuinte este inexistent. Asa incat va pot spune ca "sursele parlamentare" pe care le citati isi bat joc de cititorii ZIUA. L-am intrebat pe sotul meu, Claudiu, daca nu cumva a depus o cerere in acest sens si mi-a spus ca nici vorba de asa ceva".
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a refuzat oferta de a deveni vecin cu presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, in blocul de protocol din bulevardul Maresal Gheorghe Prezan nr.4, declara surse liberale. Olteanu a anuntat RAPPS ca nu-si doreste casa de protocol, locuinta in care sta fiindu-i de ajuns si in noua sa calitate de sef al deputatilor.
Nicolae Vacaroiu a ramas singurul locatar si, implicit, platitor al cheltuielilor de intretinere comune, dupa ce Adrian Nastase si Traian Basescu s-au mutat din Maresal Prezan, motiv pentru care cauta colocatari. (M.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.