Patru brasoveni acuzati de trafic cu masini furate, printre care si Gabriel Borodi, portarul echipei de handbal Dinamo Brasov, au fost arestati ieri, pentru 28 de zile, anchetatorii afirmand ca printre masinile furate de acestia se afla si cea a vic
Patru brasoveni acuzati de trafic cu masini furate, printre care si Gabriel Borodi, portarul echipei de handbal Dinamo Brasov, au fost arestati ieri, pentru 28 de zile, anchetatorii afirmand ca printre masinile furate de acestia se afla si cea a viceguvernatorului BNR Eugen Dijmarescu. Potrivit Mediafax, Judecatoria Brasov a emis mandate de arestare pe numele lui Constantin Cretu, Gabriel Borodi, Rares Cretu si Romica Savutiu, cea de-a cincea persoana anchetata in acest caz, Gabriel Gabor, fiind cercetata in libertate. In urma acestei decizii, avocatii apararii au facut recurs, care va fi judecat in termen de 24 de ore.Conform politistilor brasoveni, cei cinci tineri au fost prinsi si retinuti pe 25 mai, dupa ce au fost urmariti timp de trei luni, anchetatorii stabilind ca acestia au vandut o parte din masinile furate folosind documente si placi de inmatriculare false. La perchezitiile facute la domiciliile suspectilor, politistii au ridicat sapte masini de lux, pana in prezent fiind identificati trei pagubiti, printre care si viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Eugen Dijmarescu. „Reteaua e mult mai mare. Noi am reusit sa-i prindem pe cei care f alsificau actele pentru a vinde autoturismele in afara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.