Eximbank va lansa o polita de asigurare a riscului valutar, prin care pierderile exportatorilor care incheie contracte cu plata la termen, rezultate din eventualele diferente de curs valutar intre momentul incasarii contravalorii marfurilor exportat
Eximbank va lansa o polita de asigurare a riscului valutar, prin care pierderile exportatorilor care incheie contracte cu plata la termen, rezultate din eventualele diferente de curs valutar intre momentul incasarii contravalorii marfurilor exportate si data livrarii, vor fi acoperite de banca. Membrii Guvernului au fost informati, in sedinta de miercuri, despre o serie de produse care urmeaza sa fie promovate de Eximbank pentru exportatorii romåni, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax. Noile produse se refera in principal la acoperirea riscului valutar si modalitati de facilitare a accesului intreprinderilor mici si mijlocii la finantare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.