Finantator CSU Asesoft Ploiesti
Varsta: 27 de ani A jucat baschet la actuala campioana Este actionarul principal al Grupului Asesoft, din care fac parte firme din domeniul IT&C, media si turism Este cel mai tanar milionar din Romania
Finantator CSU Asesoft Ploiesti
Varsta: 27 de ani A jucat baschet la actuala campioana Este actionarul principal al Grupului Asesoft, din care fac parte firme din domeniul IT&C, media si turism Este cel mai tanar milionar din Romania Echipa de baschet CSU Asesoft Ploiesti a castigat al treilea titlu national consecutiv, dupa ce a invins formatia Poli Mobitelco Cluj, in meciul cinci al finalei campionatului national. In Sala Olimpia din Ploiesti au asistat la partida peste 2.500 de suporteri. Sebastian Ghita, finantatorul Clubului Asesoft Ploiesti, a declarat Jurnalului National: ""Ideea noastra a fost ca o corporatie trebuie sa-si asume si o responsabilitate sociala. Faptul ca ne-am nascut in Ploiesti, noi ca persoane, dar si firmele din Grupul Asesoft, ne-a indemnat sa sprijinim echipa CSU Asesoft pe masura dezvoltarii grupului, astfel incat performantele economice sa fie insotite de cele sportive, spre bucuria ploiestenilor si nu numai a lor"". Pentru sustinerea atat materiala, cat si morala a echipei CSU Asesoft Ploiesti, contribuind astfel la crearea unui climat favorabil obtinerii de performante, Jurnalul National il declara pe Sebastian Ghita ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.