pe asistenta sociala sau catre primarie. Asistentii sociali efectueaza o ancheta pentru a vedea care sunt necesitatile persoanei in cauza si, in functie de rezultatul anchetei, se stabileste daca persoana poate fi ingrijita in centrele de zi sau daca
pe asistenta sociala sau catre primarie. Asistentii sociali efectueaza o ancheta pentru a vedea care sunt necesitatile persoanei in cauza si, in functie de rezultatul anchetei, se stabileste daca persoana poate fi ingrijita in centrele de zi sau daca are nevoie de ingrijire la domiciliu.
In sectorul 3 si in sectorul 6 exista deja centre de zi pentru varstnici, iar in sectorul 1, acesta va aparea in curand. Printre serviciile oferite se numara asistenta medicala, masa de pranz la cantina sau la domiciliu, mini-spalatorie si un club. Din cand in cand, se organizeaza si excursii la manastiri sau in parcurile Capitalei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.