de apartament cu doua camere, din zona Donici.
Daca cel care intentioneaza sa  achizitioneze un apartament ar avea nevoie de un imprumut, banca i-ar aduce la cunostinta ca investitia sa nu este buna; la fel ar proceda si o societate de asig
de apartament cu doua camere, din zona Donici.
Daca cel care intentioneaza sa achizitioneze un apartament ar avea nevoie de un imprumut, banca i-ar aduce la cunostinta ca investitia sa nu este buna; la fel ar proceda si o societate de asigurari, care nu ar incheia, sub nicio forma, un contract prin care sa preia riscul in caz de calamitati naturale.
Specialistii din domeniul imobiliar spun ca este inadmisibil, indiferent de imbunatatirile pe care le are, ca un apartament cu doua camere, situat si la ultimul etaj, intr-un bloc cu bulina rosie sa aiba ca pret de negociere suma de 1,9 miliarde de lei. Adevarul face astazi publica lista blocurilor cu bulina din municipiul Vaslui, cu intentia vadita de a-i proteja pe cumparatori de investitii proaste. In numarul de maine vom publica lista blocurilor cu bulina din Barlad, Negresti si Husi.

Bloc, strada Nr. ap. Grupa risc seismic
bloc S1 (nr. 63) str. Vidin 100 II
bloc A1 (nr. 1) str. M. Kogalnicenu 80 II
bloc A2 (nr. 2) str. Donici - Calugareni 64 II
bloc A3 (nr. 3) str. Donici Calugareni 64 II
bloc S2 (nr. 64) str. Vidin 100 II
bloc O1 (nr. 67) str. Vidin 40 II
bloc O2 (nr. 69) str. Vidin 40 II
bloc A4 (nr. 4) str. Donici Calugareni 64 II
bloc M3 (nr. 156) str. Smardan 80 II
bloc B3 (nr.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.