Reputatul tehnician Emeric Ienei este de parere ca turneul final din Germania va strica multe dintre pronosticurile pariorilor. Intr-o etapa a meciurilor amicale in care Brazilia ia ochii tuturor, fostul selectioner este de parere ca tara-gazda, Germ
Reputatul tehnician Emeric Ienei este de parere ca turneul final din Germania va strica multe dintre pronosticurile pariorilor. Intr-o etapa a meciurilor amicale in care Brazilia ia ochii tuturor, fostul selectioner este de parere ca tara-gazda, Germania, nu trebuie neglijata.
"Cred ca vor fi surprize la acest Mondial. In primul rand germanii care, chiar daca s-au prezentat mai degraba prost in aceste amicale, totusi, fac parte dintr-o natie care se poate mobiliza exemplar. Nu degeaba au jucat sapte finale in istorie. Au pregatit foarte bine acest Campionat Mondial si au avantajul ca joaca pe propriul teren. Apoi este Olanda, o echipa foarte solida si, de ce nu, Ucraina, care poate incurca multe socoteli". Altfel, Mondialul este vazut de Emeric Ienei ca o rivalitate intre America de Sud si Europa. "Calul troian" al sud-americanilor il reprezinta jucatorii brazilieni si argentinieni care au impanzit campionatele puternice din Europa, iar acum ii pot invinge pe europeni cu propriile lor arme.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.