primarii.
Peste 20 de imobile in care functioneaza  unitati de invatamant preuniversitar din Capitala sunt revendicate de fostii proprietari. Potrivit reprezentantilor Prefecturii, la nivelul Capitalei, este nevoie de infiintarea a 450 de g
primarii.
Peste 20 de imobile in care functioneaza unitati de invatamant preuniversitar din Capitala sunt revendicate de fostii proprietari. Potrivit reprezentantilor Prefecturii, la nivelul Capitalei, este nevoie de infiintarea a 450 de grupe pentru 9.000 de prescolari. "Ne confruntam cu o criza fara precedent a spatiilor destinate activitatii didactice pentru prescolari. Federatia "Spiru Haret" a solicitat ISMB sa ceara, la randul lui, administratiei locale sa stopeze vanzarea spatiilor cu destinatie didactica apartinand domeniului public. Mai mult, am propus ca o parte din suma suplimentara destinata modernizarii invatamantului de stat, acel 1,1% din PIB promis de guvern, sa fie alocata constructiei de noi gradinite. Dar, nimic. Atat ISMB, cat si Ministerul Educatiei se feresc sa dea un raspuns clar", ne-a declarat Marius Nistor, presedintele executiv al Federatiei "Spiru Haret".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.