Giuseppe Giannini a fost prezentat oficial ieri ca noul antrenor al lui FC Arges, italianul semnand un contract pentru un sezon cu gruparea pitesteana. "Am gasit la Pitesti entuziasm si seriozitate si aceste doua lucruri m-au determinat sa preiau pe
Giuseppe Giannini a fost prezentat oficial ieri ca noul antrenor al lui FC Arges, italianul semnand un contract pentru un sezon cu gruparea pitesteana. "Am gasit la Pitesti entuziasm si seriozitate si aceste doua lucruri m-au determinat sa preiau pe FC Arges si nu pe FC National. Daca v-as spune ca vreau sa castig sezonul viitor campionatul, ati rade de mine. Principalul lucru pe care-l urmaresc este sa construiesc o echipa valoroasa. Am semnat doar pentru un an pentru ca vreau sa demonstrez tuturor ca nu am venit aici pentru bani, ci in primul rand sa fac performata. Daca voi demonstra ca am valoare, imi voi prelungi contractul", a spus Giannini. Actionarul majoritar al gruparii pitestene, Cornel Penescu, nu a dezvaluit conditiile financiare ale intelegerii cu Giannini, insa a precizat ca, in cazul in care tehnicianul italian va conduce echipa pe locurile 1-3 in campionatul viitor, va incasa o suma record pentru Divizia A. Giannini a mai declarat ca nu si-a facut o idee despre jucatorii de la FC Arges. "Voi viziona casete si ma voi hotari de ce jucatori am nevoie pe viitor. Oricum, echipa trebuie intarita", a precizat Giannini. La prezentarea oficiala a italianului a fost prezent si Nicolae Dobrin, care i-a inmanat antrenorului italian un tricou al formatiei pitestene cu numarul 10, avand inscriptionat numele lui Giannini. "Ii urez mult succes, sa faca o echipa competitiva. Vine dintr-un fotbal avansat si are o alta mentalitate pe care sunt sigur ca o va imprima si fotbalistilor de la FC Arges" a spus Dobrin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.