Duminica, de la ora 11.00, in direct la ProTV, la Sala Polivalenta din Capitala, Nationala masculina de handbal a Romaniei va incerca sa faca uitat insuccesul fetelor si sa forteze, dupa 11 ani, obtinerea calificarii la Campionatele Mondiale din 200
Duminica, de la ora 11.00, in direct la ProTV, la Sala Polivalenta din Capitala, Nationala masculina de handbal a Romaniei va incerca sa faca uitat insuccesul fetelor si sa forteze, dupa 11 ani, obtinerea calificarii la Campionatele Mondiale din 2007. Pentru aceasta, baietii antrenorului Rasnita au nevoie de un succes cat mai concludent in partida cu Norvegia, stiut fiind faptul ca nordicii sunt foarte puternici pe propriul teren. Romania este, insa, in acest moment, o nuca greu de spart, traseele europene ale Stelei, care a castigat Cupa Challenge, dar si a lui HCM Constanta, semifinalista a Cupei Cupelor, in acest an, dau imaginea unei formatii care poate bate pe oricine, daca prinde o zi buna. Mai mult, publicul poate fi un suport fantastic, asa cum a fost de fiecare data in ultimul timp, intrarea spectatorilor urmand a se face gratuit, tocmai ca „Polivalenta“ sa fie un adevarat vulcan.

Råsnita, multumit de pregatire
Antrenorul Lucian Rasnita s-a aratat multumit de felul in care s-a desfasurat pregatirea, atat la antrenamente, cat si in meciurile amicale pe care Romania le-a sustinut inaintea acestei dubl e cu Norvegia. „Sigur, mai sunt cateva lucruri de pus la punct, dar, in general, sunt foarte multumit de felul cum a decurs pregatirea. Baietii au raspuns la solicitari si i-am simtit foarte montati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.