Pentru ca la 17 iulie, Shakira va concerta pe Stadionul ""Dan Paltinisanu"", luni, 12 iunie, are loc o conferinta de presa, de prezentare a acestui eveniment. Intalnirea cu presa incepe la ora 15:30, la Hotel Timisoara, din orasul de pe Bega. La

Pentru ca la 17 iulie, Shakira va concerta pe Stadionul ""Dan Paltinisanu"", luni, 12 iunie, are loc o conferinta de presa, de prezentare a acestui eveniment.

Intalnirea cu presa incepe la ora 15:30, la Hotel Timisoara, din orasul de pe Bega. La acest show, avanpremiera turneului de promovare a noilor ei albume, ""Fijacion Oral, Vol. 1"" si ""Oral Fixation, Vol. 2"" sunt asteptati spectatori din intreaga tara cat si din strainatate.
CATEGORII. Biletele s-au pus deja in vanzare, fiind disponibile, exclusiv, pe site-ul www.MyTicket.ro. Exista patru categorii, pretul biletelor variind in functie de pozitia fata de scena de la 150, 100, 80, pana la 60 RON. Cu albumul ""Laundry Service"" (2001), Shakira a devenit un adevarat fenomen international: peste 25 de milioane de exemplare vandute, 13 discuri de platina si trei premii Grammy. Succesul celor doua albume lansate in 2005, ""Fijacion Oral, Vol. 1"" (in limba spaniola), urmat de ""Oral Fixation, Vol. 2"" (in engleza), au confirmat inca o data popularitatea de care se bucura Shakira la nivel mondial.
SUCCES. Cel mai recent single, ""Hips Dona€™t Lie"", se mentine inca din primavara pe primele locuri in topurile US, Latin&European Billboard, topurile radio din Canada, Columbia, Finlanda, Franta, Ungaria, Danemarca, Belgia, Germania, Elevetia, Suedia, Canada si Romania. In ultimii ani, Emag!c Entertainment a organizat si promovat in Romania numeroase concerte, cu artisti de mare valoare precum Ricky Martin, P!nk, Clawfinger, Wu-Tang Killa Beez, The Havana Lounge sau Depeche Mode, la 23 iunie.

ROMANIAN TOP 100


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.