Stransi mai intai in Piata Universitatii, suporterii s-au urcat in masinile personale sau in mijloacele de transport si au migrat spre terenul sase al complexului din Ghencea, unde campionii au fost asteptati cu infrigurare. Prima rabufnire a f
Stransi mai intai in Piata Universitatii, suporterii s-au urcat in masinile personale sau in mijloacele de transport si au migrat spre terenul sase al complexului din Ghencea, unde campionii au fost asteptati cu infrigurare. Prima rabufnire a fanilor a avut loc putin dupa miezul noptii, cand finantatorul Gigi Becali si-a facut aparitia, mandru, pe gazon. "Gigi vino incoa', saluta-ti galeria!", au urlat fanii. Popular ca o vedeta la o gala a laureatilor, Becali a batut palma cu fanii mergand de la un capat la altul al gardului. La ora 0.35, cand stelistii au coborat din autocar, in jurul terenului se stransesera peste 7.000 de fani, care scandau neincetat "Campionii, campionii din Ghencea". Uimiti de numarul mare de suporteri, jucatorii au pasit mai intai timid pe gazon, apoi s-au apropiat de suporterii care i-au imbratisat. Mai multe torte au fost aprinse in asteptarea punctului culminant al serii.

Bataie cu sampanie


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.