Mircea Rednic a devenit ieri noul antrenor al lui Dinamo, semnand un contract pe un an cu gruparea din Stefan cel Mare. In urma unei intalniri cu conducatorii ""cainilor"", s-a stabilit si obiectivul pentru sezonul urmator: castigarea campionatului s
Mircea Rednic a devenit ieri noul antrenor al lui Dinamo, semnand un contract pe un an cu gruparea din Stefan cel Mare. In urma unei intalniri cu conducatorii ""cainilor"", s-a stabilit si obiectivul pentru sezonul urmator: castigarea campionatului si calificarea in grupele Ligii Campionilor.
OPTIUNE. Conform intelegerii, ""Puriul"" va avea un salariu anual de 110.000 de dolari si optiune de prelungire a contractului pentru inca un an. ""Vin cu mare ambitie. Este o onoare pentru mine sa antrenez Dinamo. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu antrenorul echipei unde am avut cele mai mari performante si care mi-a ramas in suflet"", a declarat Rednic imediat dupa oficializarea trecerii sale in ""Groapa"". Prezentarea oficiala va avea loc luni, in cadrul unei conferinte de presa. Aseara, Mircea Rednic s-a intalnit cu directorul general, Gigi Netoiu, si cu directorul executiv, Cristian Borcea, cu care a discutat pe marginea strategiei pentru anul viitor si transferurile pe care Dinamo urmeaza sa le faca in aceasta perioada de inter-sezon. In varsta de 44 de ani, Rednic a mai antrenat urmatoarele echipe: Rapid (2000-2001 si 2002-2004), FCM Bacau (2000-2001), Al-Nasr Riyadh (2003-2004), Univ. Craiova (2003-2005) si FC Vaslui, in ultimul sezon.
OPTIMISM. Ionel Danciulescu, unul dintre jucatorii pe care Mircea Rednic a declarat deja ca se bazeaza in sezonul viitor si noul capitan dupa plecarea lui Florentin Petre, s-a aratat extrem de optimist: ""Nu suntem terminati, asa cum s-a lasat de inteles, si vom demonstra acest lucru in campionatul urmator!"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.