Premierul Tariceanu ar trebui sa spuna daca vrea sau nu restructurare guvernamentala, a sustinut ieri liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu. "Cred ca premierul trebuie sa vina si sa spuna, in finalul acestor discutii politice, care este viziu
Premierul Tariceanu ar trebui sa spuna daca vrea sau nu restructurare guvernamentala, a sustinut ieri liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu. "Cred ca premierul trebuie sa vina si sa spuna, in finalul acestor discutii politice, care este viziunea domniei sale: restructurare sau nu, vicepremieri sau nu, daca nu acum restructurare, atunci cand", a insistat liderul PNL. El a fost de parere ca ultimul cuvant pe tema restructurarii Guvernului trebuie sa apartina celui care conduce Executivul. Antonescu a spus ca asteapta, in continuare, unele raspunsuri ale premierului privind numele persoanelor care au fost numite de Guvern in Consiliile de Administratie ale companiilor si lamuriri privind fluturasii publicitari privind integrarea in U.E. Antonescu a mai spus ca relatiile dintre el si premier sunt "reci, dar civilizate". "Nu ne luam de gat nici intr-un sens, nici intr-altul", a adaugat el, citat de Mediafax. Antonescu a povestit si despre intalnirea sa cu premierul la un restaurant din Bucuresti, cu prilejul sarbatoririi zilei de nastere a unui liberal. Deputatul a spus ca a discutat cu premierul, cu aceasta ocazie, doar 15 secunde. "A, nu credeam sa ma intampini chiar tu!", i-ar fi spus premierul lui Crin Antonescu, atunci cand cei doi s-au intalnit la restaurant. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.