Regia Autonoma "Monitorul Oficial" anunta aparitia celei de-a doua editii, revazuta si adaugita, a lucrarii "Cadastrul si Publicitatea Imobiliara". Volumul, care are 484 pagini si costa 26,50 lei noi, este structurat pe trei mari capitole: Reglementa
Regia Autonoma "Monitorul Oficial" anunta aparitia celei de-a doua editii, revazuta si adaugita, a lucrarii "Cadastrul si Publicitatea Imobiliara". Volumul, care are 484 pagini si costa 26,50 lei noi, este structurat pe trei mari capitole: Reglementari generale, Institutii specifice si Reglementari punctuale, fiecare dintre acestea acoperind in totalitate domeniul la care se refera. Primul capitol cuprinde Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare (republicata), normele metodologice, regulamentul de organizare si functionare a birourilor de carte funciara. Cel de-al doilea capitol are in componenta actele normative de infiintare, organizare si functionare a institutiilor specifice, in timp ce al treilea capitol cuprinde instructiuni, regulamente si norme de avizare, executie si receptie a lucrarilor de cadastru. Actele normative din lucrare, aduse la zi, confera lucrarii o larga adresabilitate: judecatorii, notariate, case de avocatura si, nu in ultimul rand, cetateni care efectueaza acte de vanzare-cumparare, pentru care volumul constituie un ghid extrem de util, se arata in comunicatul Monitorului Oficial. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.