Seara de miercuri a fost una speciala din punctul de vedere al prezentei la televizor a politicienilor cu pretentii de idoli. Dan Diaconescu si Madalin Ionescu au intins mese copioase telespectatorilor infometati de senzational, mese la care au fost
Seara de miercuri a fost una speciala din punctul de vedere al prezentei la televizor a politicienilor cu pretentii de idoli. Dan Diaconescu si Madalin Ionescu au intins mese copioase telespectatorilor infometati de senzational, mese la care au fost poftiti Vadim Tudor si G. Becali. Astfel, lumea buna a fotoliilor s-a putut delecta cu o portie dubla de scandal la tava, balamuc in sos propriu si, la desert, cu o cupa mare de populism dulce-gretos, tocmai bun inainte de culcare. Daca in ceea ce-l priveste pe Becali, prezent in emisiunea dlui Ionescu, n-ar fi mare lucru de spus, dat fiind ca prilejul era unul legat de marea bucurie a stelistilor, in cazul lui Vadim lucrurile stau deja altfel. Tribunul, simtind in ultima vreme primejdia scaderii in sondaje pe seama lui Gigi, a reinceput sa puna osul la munca ideatica si ataca insistent electoratul cu idei pline de prospetime. Cea mai noua, puscaria pentru mafioti, e o idee de marketing politic cu oarecare trecere. La urma urmei e destul de usor sa te plimbi prin oras cu niste desene facute de un arhitect al Partidului Romania Mare, cautind un loc in care sa le expui publicului iubitor de razbunare.

Sa nu mai spunem ca deja domnii ctitori, aflati pe acelasi culoar nationalist al iubirii de patrie, neam si folclor, Vadim si Gigi, prezinta doua proiecte alternative: biserica si puscaria. Intre aceste doua cladiri penduleaza discursul celor doi. Unul vrea sa-i seduca pe romani cu fantasma credintei stramosesti, celalalt ii momeste cu visul implinit al incarcerarii bogatanilor. Totusi, ambii se adreseaza aceluiasi segment de consumatori, anihilindu-se reciproc. Vivat veselia!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.