Fotbalistii de la Jiul au primit miercuri seara, dupa meciul cu Rapid, suma de 100.000 de euro promisa de Gigi Becali, pentru ca au reusit sa incurce principala contracanditata a Stelei in lupta pentru titlu. Banii au fost inregistrati in contabilita
Fotbalistii de la Jiul au primit miercuri seara, dupa meciul cu Rapid, suma de 100.000 de euro promisa de Gigi Becali, pentru ca au reusit sa incurce principala contracanditata a Stelei in lupta pentru titlu. Banii au fost inregistrati in contabilitatea clubului si au fost impartiti intre fotbalisti in cadrul unei intalniri programate de antrenorul Aurel Sunda pentru a sarbatori mentinerea in Divizia A. Sunda a declarat ca jucatorii de la Rapid nu si-au mai putut stapani nervii dupa ce au aflat ca Steaua conduce la Vaslui. "A fost un meci despre care nu pot spune prea multe. Important este ca ne-am atins obiectivul si am ramas in Divizia A. In momentul in care la statia de amplificare s-a anuntat ca Steaua conduce la Vaslui, jucatorii Rapidului nu si-au mai putut stapani nervii si au jucat agresiv. Iar evolutia lor in teren a fost una debusolanta", a spus Sunda. Patronul clubului Jiul, Alin Simota, a fost si el dezamagit de prestatia fotbalistilor rapidisti in meciul de miercuri: "E rusinos cum a jucat Rapid. A fost un spectacol urat, dar important este ca noi ne-am atins telul". Meciul Jiul - Rapid s-a incheiat in minutul 76, la scorul de 1-0 pentru echipa din Petrosani, dupa ce echipa giulesteana a ramas in sase jucatori, cinci fotbalisti fiind eliminati de pe teren, caz in care, conform regulamentului, partida nu mai putea continua. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.