Presedintele Traian Basescu va fi externat astazi, la ora 12.00, din Spitalul Elias, unde a efectuat un program de recuperare in urma operatiei de hernie de disc suferite la inceputul lunii mai, a anuntat, joi, conf. dr. Mihai Berteanu. Seful statulu
Presedintele Traian Basescu va fi externat astazi, la ora 12.00, din Spitalul Elias, unde a efectuat un program de recuperare in urma operatiei de hernie de disc suferite la inceputul lunii mai, a anuntat, joi, conf. dr. Mihai Berteanu. Seful statului va continua singur programul de recuperare la domiciliu. In ciuda efortului sustinut depus de Traian Basescu marti si miercuri cu prilejul vizitei de lucru pe care a efectuat-o la Paris, nu au aparut probleme medicale, dupa cum a precizat medicul Berteanu. Traian Basescu va continua programul de recuperare medicala spitalizat doar in cursul zilei de joi si vineri dimineata. Conf. dr. Berteanu a precizat ca seful statului, "desi a fost un pacient model", nu prea si-a facut exercitiile la Paris din cauza faptului ca programul sau a fost unul foarte dens, insa presedintele se simte bine. Cat priveste recomandarea medicala pentru concediul presedintelui, medicul Berteanu afirma ca este prematur sa se vorbeasca despre asa ceva, insa, daca va continua programul de recuperare, Traian Basescu isi va putea petrece concediul oriunde, la mare sau la munte. Recuperarea presedintelui se va face la domiciliu, el urmand sa faca in continuare exercitii la aparate si va veni la Elias pentru o evaluare de etapa atunci cand vor stabili medicii. Medicul Berteanu sustine ca ii va simti lipsa presedintelui Traian Basescu si ca, daca va fi nevoie de el, va merge sa il consulte la Palatul Cotroceni. Traian Basescu a fost operat la inceputul lunii mai de hernie de disc la Spitalul Universitar din Viena, dupa care a fost internat in Spitalul Elias pentru recuperarea postoperatorie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.