Holcim Romania lanseaza cea de-a 15-a statie ecologica de betoane, in Campulung. Aceasta este prima statie mobila pe care compania o detine. Acest eveniment este urmarea unei investitii de aproximativ 750.000 euro. Statia mobila este amplasata in Cam
Holcim Romania lanseaza cea de-a 15-a statie ecologica de betoane, in Campulung. Aceasta este prima statie mobila pe care compania o detine. Acest eveniment este urmarea unei investitii de aproximativ 750.000 euro. Statia mobila este amplasata in Campulung si, pentru inceput, va satisface nevoia de beton proaspat pentru proiectul privind modernizarea liniei de productie de la fabrica de ciment Holcim din zona. Statia mobila are o capacitate instalata de 93 metri cubi de beton pe ora si este complet automatizata, astfel incat sunt garantate atat calitatea constanta a betoanelor livrate, cat si furnizarea unei cantitati exacte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.