Ca si cum conflictul deschis cu conducerea LPF si plecarea lui Cristiano Bergodi nu ar fi fost de ajuns pentru patronul “bancar“ Constantin Iacov, acesta a aflat ca va fi dat in judecata si de Alin Simota, patronul Jiului, care ii repros
Ca si cum conflictul deschis cu conducerea LPF si plecarea lui Cristiano Bergodi nu ar fi fost de ajuns pentru patronul “bancar“ Constantin Iacov, acesta a aflat ca va fi dat in judecata si de Alin Simota, patronul Jiului, care ii reproseaza ca nu a dat jucatorilor banii primiti pentru victoria impotriva lui Pandurii Tg. Jiu.

Etapa a 27-a a programat meciul dintre FC National si Pandurii Tg. Jiu, echipa aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii cu Jiul Petrosani si FC Vaslui. Pentru a se asigura ca “bancarii“ isi vor apara corect sansele, Alin Simota, patronul Jiului, ar fi oferit 30.000 de euro gruparii din Parcul cu Platani. Cum echipa antrenata de Cristiano Bergodi a invins, pana la urma, cu 3-2, banii au ramas in casieria din Cotroceni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.