Barbatilor le place sa faca sex dimineata. Veti spune ca nu e nici o noutate. Asa este. Noutatea este explicatia data de cercetatori. Si faptul ca ei au ajuns la concluzia ca 22:00 este ora armoniei depline pentru o partida de sex. Potrivit unor

Barbatilor le place sa faca sex dimineata. Veti spune ca nu e nici o noutate. Asa este. Noutatea este explicatia data de cercetatori. Si faptul ca ei au ajuns la concluzia ca 22:00 este ora armoniei depline pentru o partida de sex.

Potrivit unor studii realizate in Statele Unite, in zori se inregistreaza o crestere a nivelului de cortizol. La barbati, modificarea nivelului acestui hormon este insotita de cresterea cu 30% a nivelului de testosteron. Acest hormon secretat de testicule influenteaza printre altele inclusiv apetitul sexual. Consecinta directa: erectia.
BARBATII. Actiunea debuteaza in timpul somnului si se prelungeste chiar si dupa ce barbatul se trezeste. Unele studii aduc in discutie si actiunea asupra vezicii. Astfel, dimineata, in majoritatea cazurilor, vezica este plina si prezinta evident o crestere a volumului. Rezultatul: vezica apasa zona pubisului cu consecinte vizibile asupra modului de alimentare cu sange a penisului. Se stie ca erectia este strans legata de vascularizarea corespunzatoare a organului.
FEMEILE. Din pacate, aceleasi studii demonstreaza ca foarte rar femeile se armonizeaza bioritmului masculin. Evident, se pune intrebarea care este ora deplinei armonii pentru ambele sexe.
Cercetatorii au ajuns la concluzia ca 22:00 ar fi ora agreata de ambii parteneri. Studiile demonstreaza ca ritmul biologic atat al femei, cat si al barbatului se domoleste, se echilibreaza, creand conditii pentru partida de sex. Aceasta ar fi, in opinia specialistilor, si explicatia pentru care noaptea este frecvent sinonima cu sexul.
Activitatea hormonala este invocata si pentru a explica de ce femeile sunt mai doritoare de sex primavara si mai putin iarna.

TEMPERATURA DA TONUL IN DRAGOSTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.