Jucatorul echipei FC Barcelona, Ronaldinho, a declarat ca spera ca Brazilia sa castige Cupa Mondiala pentru a incheia ""un an perfect"", dupa succesele din campionatul Spaniei si din Liga Campionilor. ""Cred ca orice jucator viseaza sa castige compet
Jucatorul echipei FC Barcelona, Ronaldinho, a declarat ca spera ca Brazilia sa castige Cupa Mondiala pentru a incheia ""un an perfect"", dupa succesele din campionatul Spaniei si din Liga Campionilor. ""Cred ca orice jucator viseaza sa castige competitiile cele mai importante din lume. Daca vom castiga Cupa Mondiala va fi un an perfect. Am avut un sezon bun, iar acum am aceasta ocazie pentru care nu vreau sa o las sa-mi scape"", a spus Ronaldinho.
Castigator al Balonului de Aur in 2005, Ronaldinho a afirmat ca este intr-o forma fizica excelenta pentru primul meci al Braziliei cu Croatia, la 13 iunie, precizand ca echipa sa mai are doar mici detalii tactice de perfectionat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.