Director TIFF
Varsta: 34 de ani Este redactor-sef al revistei de film, muzica si cultura urbana Re:publik, editor entertainment la revista Cosmopolitan si corespondent RFI de la Festivalurile de Film Berlin si Venetia. Incepand cu zi
Director TIFF
Varsta: 34 de ani Este redactor-sef al revistei de film, muzica si cultura urbana Re:publik, editor entertainment la revista Cosmopolitan si corespondent RFI de la Festivalurile de Film Berlin si Venetia. Incepand cu ziua de ieri si pana la 11 iunie, editia a V-a a Festivalului International de Film Transilvania si-a deschis portile. Vor fi proiectate peste 150 de filme, majoritatea in premiera absoluta in Romania. ""A fost sau n-a fost?"", debutul in lungmetraj al lui Corneliu Porumboiu, alaturi de ""Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii"", al regizorului Catalin Mitulescu, vor reprezenta Romania in competitia TIFF 2006, unde se vor intrece cu alte zece titluri din tot atatea tari. Invitatii de onoare ai TIFF 2006 sunt: actorul cult Udo Kier, regizorii Simon Rumley, Baltasar Kormakur, Szabolcs Hajdu si celebra actrita britanica Vanessa Redgrave. Mihai Chirilov este un apreciat critic de film si, incepand cu luna august a anului trecut, este directorul TIFF, al carui director artistic a fost de la prima editie. Pentru organizarea celei de-a V-a editii a TIFF, oferind cinefililor posibilitatea de a manca filme pe paine, Jurnalul National il declara pe Mihai Chirilov ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.