Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) a inceput procedurile de reziliere a contractelor incheiate in 2004 cu firmele grecesti Efklidis si Prodeftiki pentru reabilitarea unui tronson al drumului national 1C, intre Cluj si Hal
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) a inceput procedurile de reziliere a contractelor incheiate in 2004 cu firmele grecesti Efklidis si Prodeftiki pentru reabilitarea unui tronson al drumului national 1C, intre Cluj si Halmeu. "Am dat deja somatii acestor firme si va asigur ca nu vor mai lucra in Romania", a declarat, ieri, ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre. Potrivit ministrului, cele doua companii au realizat pana in prezent doar 1% din lucrarile contractate.
Un alt contract atribuit firmei Prodeftiki, privind modernizarea unui sector de drum cu o lungime de 21 de kilometri, intre localitatile Filiasi si Ciochiuta, ar putea fi reziliat. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.