Soferii romani blocati de doua saptamani in nordul Irakului au fost jefuiti din nou, in noaptea de joi spre vineri, furandu-li-se haine si doua tone de combustibil dupa ce-si alimentasera masinile cu motorina. DISPERATI. David Rizea, unul din cei op
Soferii romani blocati de doua saptamani in nordul Irakului au fost jefuiti din nou, in noaptea de joi spre vineri, furandu-li-se haine si doua tone de combustibil dupa ce-si alimentasera masinile cu motorina.
DISPERATI. David Rizea, unul din cei opt romani aflati in apropiere de granita cu Turcia, in Kurdistanul irakian, a afirmat ca el si colegii sai cumparasera combustibil pentru ca autoritatile romane i-au anuntat ca vor trimite un reprezentant care sa-i ajute sa paraseasca Irakul. ""Am fost indusi in eroare cu totii, domnul Harseu (n.r. - consilierul politic al Ambasadei romane) ne-a spus ca in aceasta noapte vom avea paza asigurata, dar nu a facut nimic pentru noi. Apa nu avem la 56 de grade Celsius, suntem disperati!"", a declarat la Radio Info Pro David Rizea. Reprezentantii Ambasadei Romaniei la Bagdad spun ca au luat legatura cu responsabilii irakieni si ca situatia e pe cale sa se rezolve. (Mediafax)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.