Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ieri ca parada gay este legala si ca ea se poate desfasura astazi in Bucuresti, in baza autorizatiei eliberate de municipalitate. Instanta a respins astfel cererea Forumului Crestin ""Noua Dreapta"" de
Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ieri ca parada gay este legala si ca ea se poate desfasura astazi in Bucuresti, in baza autorizatiei eliberate de municipalitate.

Instanta a respins astfel cererea Forumului Crestin ""Noua Dreapta"" de suspendare a efectelor actului prin care a fost incuviintata manifestarea.
CONTROVERSAT. Potrivit contestatarilor, organizatorii mitingului ar fi avut alt scop decat cel pe care l-au declarat Primariei Capitalei, dar acestia nu au reusit sa-i convinga pe judecatori de existenta unor astfel de aspecte. Parada homosexualilor romani nu este o premiera in Bucuresti, iar la manifestatia de astazi sunt asteptate peste o mie de persoane. Incuviintarea unui astfel eveniment a starnit insa vii controverse, iar Patriarhia Romana si-a manifestat joi public dezaprobarea fata de marsul homosexualilor. Fetele bisericesti au catalogat manifestatia drept ""un atentat la moralitatea vietii publice, la institutia sacra a familiei si un pericol pentru formarea generatiilor tinere, prin expunerea lor la corupere morala"". (M. Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.