Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a avut ghinion in timp ce incerca sa indulceasca, de Ziua Copilului, imaginea Parlamentului. Lectia tinuta in fata a 80 de copii despre rolul serios al Legislativului a fost stricata de prezenta sti

Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a avut ghinion in timp ce incerca sa indulceasca, de Ziua Copilului, imaginea Parlamentului. Lectia tinuta in fata a 80 de copii despre rolul serios al Legislativului a fost stricata de prezenta stinghera a unei cartele de vot uitate in aparatul electronic. Olteanu s-a deghizat rapid in chestor, a retinut cartela si, pentru ca asa cere regulamentul, i-o va inapoia deputatului PD Valeriu Tabara. Mai mult noroc a avut Elena Basescu, ea profitind de 1 Iunie pentru a se afirma ca membru al Partidului Democrat printre copii si parintii lor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.