Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a respins toate acuzatiile din motiunea simpla, initiata de PSD cu prijinul PRM, pe tema gripei aviare. Referindu-se la faptul ca semnatarii motiunii cer demisia sa din functia de ministru al agriculturii, Fl
Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a respins toate acuzatiile din motiunea simpla, initiata de PSD cu prijinul PRM, pe tema gripei aviare. Referindu-se la faptul ca semnatarii motiunii cer demisia sa din functia de ministru al agriculturii, Flutur le-a spus acestora ca „un om responsabil nu paraseste postul intr-o situatie de criza“.

Potrivit lui Flutur, gripa aviara a aratat ca „exista oameni care muncesc si oameni care doar vorbesc“. El a apreciat ca primii se afla in Guvern, iar ceilalti se afla „intr-o parte din Opozitie“ si depun „motiuni superficiale, care contin aprecieri eronate, ce vadesc o slaba cunoastere a problematicii gripei aviare“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.