Florentin Petre va avea parte de suporteri la ultimul sau meci in tricoul lui Dinamo! Ieri, Comisia de Apel a schimbat pedeapsa „cainilor rosii“, care fusesera sanctionati pentru manifestari rasiste impotriva lui Daouda, la meciul de la
Florentin Petre va avea parte de suporteri la ultimul sau meci in tricoul lui Dinamo! Ieri, Comisia de Apel a schimbat pedeapsa „cainilor rosii“, care fusesera sanctionati pentru manifestari rasiste impotriva lui Daouda, la meciul de la Mioveni, contra lui FC Arges, cu o etapa fara spectatori. Astfel, Dinamo va avea dreptul sa joace contra lui FC National cu suporteri. Din pacate pentru bucuresteni insa, meciul nu se va juca in Capitala, ci intr-un alt oras, cel mai probabil la Ploiesti. „Vom juca o etapa in afara Bucurestiului si am primit o amenda de 700 de euro. Nu mai suntem incadrati la ordonanta, ci la regulamentul disciplinar, pentru ca nu au fost scandari rasiste. Probabil ca vom juca la Ploiesti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.