Consiliul Concurentei a efectuat in perioada martie-aprilie 2006, monitorizarea ajutoarelor de stat acordate operatorilor economici din cele cinci Zonele Libere operationale (Braila, Constanta, Curtici - Arad, Galati si Giurgiu). Actiunea a avut loc
Consiliul Concurentei a efectuat in perioada martie-aprilie 2006, monitorizarea ajutoarelor de stat acordate operatorilor economici din cele cinci Zonele Libere operationale (Braila, Constanta, Curtici - Arad, Galati si Giurgiu). Actiunea a avut loc in vederea verificarii respectarii conditiilor impuse de cadrul legislativ aplicabil si evaluarii impactului facilitatilor acordate. Raportul a concluzionat ca valoarea totala a investitilor in cele cinci zone libere operationale, realizate pana la data de 1 noiembrie 2004 de catre agenti economici verificati, este de circa 15.050 mii USD. Valoarea totala a ajutoarelor de stat acordate, incepand cu 2 ianuarie 2003, este de circa 1,831 mii USD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.