Comisia de Apel a LPF-FRF, avåndu-l in componenta si pe Traian Tomescu (foto), a mentinut, ieri, pedeapsa dictata de Comisia de Disciplina impotriva Stelei, prin care „ros-albastrii“ au fost obligati sa joace o etapa cu portile inc

Comisia de Apel a LPF-FRF, avåndu-l in componenta si pe Traian Tomescu (foto), a mentinut, ieri, pedeapsa dictata de Comisia de Disciplina impotriva Stelei, prin care „ros-albastrii“ au fost obligati sa joace o etapa cu portile inchise si sa plateasca o amenda de 20.000 de euro. Asta, chiar daca Sepp Blatter anuntase ca prevederile Circularei FIFA, privind manifestarile rasiste ale suporterilor, intra in vigoare de la 1 iulie 2006!

In schimb, Dinamo a avut castig de cauza si va avea parte de sprijinul suporterilor in meciul cu FC National, la Ploiesti.

Comisia de Apel a LPF-FRF a respins, ieri, memoriul facut de Rapid impotriva deciziei Comisiei de Disciplina, care o obliga pe Steaua sa joace fara spectatori partida cu Jiul si sa plateasca o amenda de 20.000 de euro din cauza unor scandari rasiste.

Sedinta de ieri a Comisiei de Apel LPF-FRF a fost tratata cu atentie sporita de catre Jandarmeria Romana, care a deplasat un echipaj la sediul Ligii pentru a preintampina eventualele manifestari violente ale suporterilor stelisti, in caz de depunctare. La numai cateva minute dupa ce jandarmii intrasera in dispozitiv, la locul „judecatii“ a ajuns Gigi Becali, „tunand si fulgerand“: „Am venit sa-mi apar bogatia aici si acum se va vedea daca manuiesc bine sabia sau nu. Sa vedeti cand o sa ies, daca ies invingator sau nu“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.