Pe ultima suta de metri inaintea primului fluier, nemtii organizeaza tot felul de evenimente inedite. Unul dintre cele mai asteptate a fost concursul Miss Cupa Mondiala, castigat de o studenta togoleza. In oraselul Rust, peste 1.500 de femei s-au

Pe ultima suta de metri inaintea primului fluier, nemtii organizeaza tot felul de evenimente inedite. Unul dintre cele mai asteptate a fost concursul Miss Cupa Mondiala, castigat de o studenta togoleza.

In oraselul Rust, peste 1.500 de femei s-au inscris in cursa pentru a impresiona juriul format din mai multi fotbalisti si pentru a primi titlul de regina a frumusetii. Conditia principala pentru ca reprezentantele sexului frumos sa fie acceptate printre candidate a fost sa fie nascute intr-una dintre tarile participante la CM.
AFRICA. Finala concursului care a avut loc in noaptea de joi spre vineri a gasit la start 32 de fete originare din natiunile care sunt reprezentate in Germania. Castigatoare a fost desemnata o studenta de 24 de ani, nascuta in Togo, Edwige Madze Badakcu. Noua Miss Cupa Mondiala, care in 2004 cucerise si titlul de Miss Togo, a primit un automobil si un premiu in valoare de 2.000 de euro.
BILETE. Altfel, Comitetul de Organizare a Cupei Mondiale a anuntat ca biletele pentru meciurile din cadrul competitiei mai pot fi achizitionate doar de pe internet. ""Fiecare bilet care este returnat Comitetului de Organizare de catre federatii, parteneri sau din programul de ospitalitate va fi revandut pe internet"", a afirmat vicepresedintele comitetului, Horst Schmidt.

BRAZILIENII, LA DISCOTECA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.