Actiunile Bank of China, care a ridicat 9,7 miliarde de dolari pentru cea mai mare introducere la Bursa din ultimii sase ani, au crescut ieri, la Hong Kong cu 14,4%, investitorii facand abstractie de un context general agitat, informeaza Reuters. Ace
Actiunile Bank of China, care a ridicat 9,7 miliarde de dolari pentru cea mai mare introducere la Bursa din ultimii sase ani, au crescut ieri, la Hong Kong cu 14,4%, investitorii facand abstractie de un context general agitat, informeaza Reuters. Aceasta oferta publica initiala (IPO), cea mai importanta din istoria Chinei, marcheaza o noua etapa in eforturile Beijingului de a restructura sistemul bancar, veriga slaba a unei economii in plina expansiune.
Titlurile Bank of China (BOC), cele mai active de la Hong Kong, se schimbau ieri la sfarsitul sedintei la 3,375 dolari HK, fata de 2,95 dolari HK, pret de deschidere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.