Seful statului a parasit ieri Spitalul Elias dupa doua saptamani de recuperare in urma operatiei de hernie de disc. Imbracat sport si extrem de jovial, la bratul sotiei, Traian Basescu le-a spus ziaristilor ca abia asteapta sa se intoarca acasa, u

Seful statului a parasit ieri Spitalul Elias dupa doua saptamani de recuperare in urma operatiei de hernie de disc.

Imbracat sport si extrem de jovial, la bratul sotiei, Traian Basescu le-a spus ziaristilor ca abia asteapta sa se intoarca acasa, unde are ""tot ce-i trebuie"", inclusiv sala de gimnastica. La Cotroceni va da o fuga azi si maine, pentru ca luni - cand incepe Forumul Marii Negre - sa fie deja ""in paine"". Presedintele le-a multumit medicilor de la Elias ca l-au facut ""apt sa mearga la serviciu"". ""Mai am de muncit insa sase luni - un an pana cand recuperarea va fi completa, dar lucrurile sunt in regula"", a spus el. Basescu le-a promis medicilor ca va reveni la controale la Elias - nu la Viena - si ca va continua sa isi faca exercitiile, inclusiv la Cotroceni, unde - desi nu are sala de sport ca doar ""n-o sa faca sali peste tot"" - are o masa lunga, suficient pentru exercitii. Intrebat ce activitati va putea desfasura de acum inainte, seful statului a raspuns razand: ""Am voie sa fac tot ce pot"".
CE POATE. Ce are voie si ce nu are voie sa faca seful statului a precizat medicul Mihai Berteanu: ""Nu va avea voie, pentru o perioada, sa ridice greutati, sa faca miscari bruste, necontrolate, sa stea in frig sau umezeala"". Veste proasta insa pentru presedintele iubitor de volan: daca dupa spritul cu Gigi Becali nu a ezitat sa se urce la volan si a ramas neprins si nesactionat de politisti, dupa operatia de hernie medicii ii dau ""interzis la condus"".

SECRET


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.