Romstal Leasing a obtinut recent un credit in valoare de 10 milioane de euro de la Raiffeisen Bank Romania. Acest credit este necesar dezvoltarii activitatii, potrivit directorului de marketing al companiei, Ionut Chirila. Societatea a incheiat, in p
Romstal Leasing a obtinut recent un credit in valoare de 10 milioane de euro de la Raiffeisen Bank Romania. Acest credit este necesar dezvoltarii activitatii, potrivit directorului de marketing al companiei, Ionut Chirila. Societatea a incheiat, in primul trimestru, contracte in valoare totala de 24,4 milioane de euro, aproape dublu fata de nivelul consemnat in aceeasi perioada a anului trecut, de circa 12,8 milioane de euro. Romstal Leasing a raportat o cifra de afaceri de 40,7 milioane de euro la sfarsitul lui 2005, in crestere cu peste 70% fata de anul precedent. Compania face parte din Asociatia Societatilor de Leasing din Romania, ocupand anul trecut locul al cincilea in randul membrilor, cu o cota de 6%, potrivit estimarilor proprii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.