Ne place sa credem ca Politia Romana nu ne spune povesti atunci cand ne vorbeste despre siguranta noastra. Totusi, exista si exceptii... Politistii ialomiteni le-au spus, de curand, o poveste cu talc - Povestea unui copil cuminte - mai multor
Ne place sa credem ca Politia Romana nu ne spune povesti atunci cand ne vorbeste despre siguranta noastra. Totusi, exista si exceptii...

Politistii ialomiteni le-au spus, de curand, o poveste cu talc - Povestea unui copil cuminte - mai multor prescolari din Slobozia. Micutii au participat la programul ""Securitatea copilului, sanatate si educatie"", incheiat intre Inspectoratul de Politie Ialomita si Gradinita cu Program Prelungit nr. 2 din Slobozia. Scopul proiectului: pregatirea anti-infractionala a copiilor.
Nu lasati copiii atunci cand sunt singuri: sa poarte cheia casei la vedere ori sa o ascunda in locuri de unde ar putea fi gasita usor de raufacatori; sa poarte bijuterii din aur; Sa se laude cu banii si bunurile pe care le aveti in locuinta.
Spuneti-le: Sa nu urce in autoturismele unor persoane necunoscute, indiferent de promisiunile tentante pe care le fac acestia copiilor; Sa nu primeasca jucarii, bani sau dulciuri de la necunoscuti si sa respinga orice apropiere sau atingere din partea unor necunoscuti; Sa nu deschida niciodata usa necunoscutilor, chiar daca acestia spun ca au fost trimisi de parinti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.