2006 se anunta anul-cheie pentru ocuparea celor mai bune locatii.

In timp ce orase turistice, precum Parisul, cu o populatie de zece milioane, au peste 30.000 de restaurante si cafenele, Bucurestiul, cu o populatie de peste doua mili
2006 se anunta anul-cheie pentru ocuparea celor mai bune locatii.

In timp ce orase turistice, precum Parisul, cu o populatie de zece milioane, au peste 30.000 de restaurante si cafenele, Bucurestiul, cu o populatie de peste doua milioane de locuitori, are putin peste 1.000 de restaurante si 300 de cafenele, sustin oficialii companiei de consultanta imobiliara Eurisko.

"Raportul este de un restaurant pentru 2.000 de locuitori in Bucuresti, comparativ cu unul pentru 300 locuitori in Paris. In ceea ce priveste piata cafenelelor, aceasta este inca in stadiu de crestere. Anul 2006 este unul al delimitarii teritoriale, an in care trebuie ocupate punctele-cheie. Pe termen scurt si mediu, esentiala va fi extinderea brandurilor existente si stratificarea pietei", a declarat Florina Cojocari, senior broker in departamentul de retail al Eurisko.

Ce se cauta pe piata


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.