Zici ca nu e bine sa promovezi brandul Becali, dar nu prea ai incotro. Actualitatea este dominata de neamul care poarta acest nume. Asa ca sub asediul clanului Becali este exclus sa mai incerci sa vorbesti despre altceva si sa fii si ascultat.

Gigi, partea exhibitionista a familiei, alearga cu sacosa de bani dupa jucatorii Gloriei Bistrita si pe nimeni, in afara de presa si gura-casca, nu intereseaza acest lucru. Unde nimeni este egal cu autoritati ale statului. Varul Ioan, autointitulat si Giovanni, apare si el intr-o afacere care implica sacose, transferul lui Adrian Mutu la Inter Milano din care lipsesc patru milioane de dolari. Iar aceasta tranzactie este doar una dintre cele citeva sute intermediate de firma lui Ioan si a mult mai modestului Victor, suma care nu iese la socoteala fiind de peste 20 de milioane de euro.

Pina si maestrul Radu Beligan spune, intr-un titlu din „Cotidianul", ca ar vrea sa-l intilneasca pe Gigi Becali. Ceea ce este foarte bine, pentru ca asa vor afla si fanii lui Becali cine este, unde si pe ce post joaca Radu Beligan.

Si ce poate fi mai normal decit faptul ca, intr-o zi plina de sacose si Becali, angajatii Garzii Financiare au uzat de dreptul lor de a face greva.