Steaua joaca in meciul etapei cu CFR Cluj, iar Sportului i se pregateste o ambuscada la Bacau.

Suporteri, antrenori, patroni si jucatori cu greu pot fi separati in melanjul finalului de campionat in care se urla, se tipa, se da cu pumnul, unii dau bani, altii ii refuza, iar diversi ar vrea sa fie si ei platiti, insa nu gasesc sponsori. Contraatacurile Parchetului si ale DNA-ului in careurile lui Iancu, Becali sau Copos, in incercarea de a-i surprinde pe patroni cu spatele la plasa, sporesc dramatismul, iar unii chiar sint de parere ca merita sa-ti tai venele pentru tot acest show. Din pacate, doar psihiatrii ar putea sa ne dezvaluie urmatoarele tinte ale lui Meme Stoica sau sa ne spuna care dintre jucatorii valizi ai Stelei sint predispusi la autosectionare. Cert este ca "ros-albastrii" joaca in meciul-vedeta al etapei cu CFR Cluj, iar atacantul Adrian Anca vrea singe in continuare: "Eu le voi fi calau !".

Andone vine la Dinamo

Pe cit de bine joaca ardelenii in deplasare, pe atit de mare este haosul de la Steaua, unde Radoi este taiat, Carlos deranjat psihic, Iacob si Ghionea sint suspendati, iar Oprita are entorsa. Inca doua-trei miscari gresite si la titlu vor ajunge sa traga Nesu, Baciu si Daniel Balan.

Dinamo are avantajul de a se fi obisnuit cu haosul, astfel ca meciul cu FC Vaslui nu comporta presiuni speciale. Ba mai mult, in tribuna va lua loc Ioan Andone, foarte aproape de a prelua din nou echipa, iar peluza „Catalin Hildan" a anuntat incetarea protestului si revenirea la stadion in efectiv complet.

Bacaul trage sa-i pice pe studenti

Liderul, Sportul Studentesc, joaca la Bacau, insa meciul cu "lanterna" nu este chiar atit de usor.

Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, s-a incumetat chiar sa puna un pariu ca moldovenii nu vor pierde acest joc, semn ca diferenta dintre el si Becali este una doar de exprimare publica, metodele de impiedicare a adversarilor fiind, in esenta, aceleasi. Cum meciul nu se joaca insa numai pe bani, studentii pot face diferenta prin entuziasmul care i-a adus pina pe primul loc. Pentru Cupa UEFA Intertoto se bat Farul si Poli Timisoara, iar o victorie a constantenilor ar rezolva lucrurile, dar, pe de alta parte, Hagi ar avea de ce sa-si faca griji pentru indeplinirea obiectivului, locurile 1-10..