Motivati substantial de Gigi Becali, bistritenii nu au putut opri Rapidul, care s-a impus cu 1-0. Giulestenii continua cursa pentru titlul de campioana, chiar daca antrenorul Razvan Lucescu este ingrijorat de jocul echipei. Motivati dupa un circ p

Motivati substantial de Gigi Becali, bistritenii nu au putut opri Rapidul, care s-a impus cu 1-0. Giulestenii continua cursa pentru titlul de campioana, chiar daca antrenorul Razvan Lucescu este ingrijorat de jocul echipei.

Motivati dupa un circ pe care numai Steaua il putea produce, jucatorii Gloriei si-au dat viata pe teren in meciul cu Rapid. Dupa piedica pusa de Farul, giulestenii nu au mai calcat gresit si au castigat cu 1-0, prin golul lui Pancu. ""Prima promisa de cei de la Steaua jucatorilor Gloriei a contat foarte mult"", a declarat autorul golului.
PROBLEME. Constient ca jocul echipei sale a inceput sa scartaie, antrenorul Razvan Lucescu a incercat sa traga un semnal de alarma. ""A fost o victorie muncita. Nu am mai avut limpezimea din meciul cu Farul, cand am avut foarte multe ocazii, dar am reusit sa inscriem si sa castigam cele trei puncte. Lipsa de luciditate ma ingrijoreaza, in perspectiva finalei de Cupa cu FC National. Gloria este o echipa care atunci cand isi propune sa se apere, o poate face foarte bine"", a spus Lucescu.
POLITICOS. Actiunea disperata a lui Gigi Becali de a-i motiva pe bistriteni inaintea meciului din Giulesti i-a deranjat pe rapidisti. Patronul rapidist, George Copos, a amendat gestul lui Becali: ""S-a vazut ca nu e bine sa faci circ, in Romania, ca primim si al cincilea stegulet rosu de la Uniunea Europeana"".
AMARATI. Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, considera ca jucatorii sai nu au reusit sa obtina banii promisi de finantatorul Stelei. ""Nu se stia insa sigur daca banii promisi de cei de la Steaua se vor da. Baietii au avut prime de 2.000 de dolari la victorie si 1.000 la egal, pentru acest meci, iar banii astia erau siguri ca-i primeau"", a explicat Sabau.
MUSAFIR. Fostul international Ionel Ganea a urmarit, alaturi de George Copos, jocul dintre cele doua formatii, pentru care a evoluat inainte de a se transfera in Germania. ""Ganezul"" l-a ironizat pe Gigi Becali. ""Mai bine sa-i premieze ca sa joace cinstit, decat sa nu joace curat. Banii astia, 5.000 de punds, in Anglia se pariaza la sfarsit de saptamana pe curse de cai si de caini"", a spus Ganea la finalul meciului, cand a mers si i-a salutat la vestiare pe jucatorii rapidisti.

ETAPA 27


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.